Der var engang jeg slæbte rundt på varer og papkasser på et stort mørkt lager, og der gik det op for mig, at jeg ville være fotograf. Det blev jeg så i 2001. Kan selv og vil selv blev hurtigt devisen og jeg startede derfor mit eget firma i 2003. Jeg elsker mad – helst i store mængder, og måske er det en af årsagerne til at jeg er fandens god til netop madfoto! :-) Derudover gør jeg rigtig meget i mode, livsstil, interiør og reklame.

Jeg har studie i hjertet af Odense og her deler jeg kontor, madpakke og dårlige jokes med andre inden for den grafiske branche. Mange af mine opgaver er dog spredt ud over det ganske land og udland og jeg er hyppig gæst på såvel Jyllands som Sjællandssiden.

Karakteristisk for mig er, at jeg har sans for detaljen og form, farve, lys og stemning skal gå op i en højere enhed. Der er ingen opgaver der er for små, eller for den sags skyld for store – jeg har prøvet det hele, næsten, og jeg synes det er lige sjovt at skyde såvel firmaportrætter som større mode- og reklame setups!

Sidste nyt er at jeg også er blevet en del af www.unikaposters.com som jeg leverer billeder til.

Jeg tror på  det ægte, det originale og tror på at man altid kan få det bedste frem i ethvert produkt eller person!


Kontakt